Kategori

5 Ocak 2015 Pazartesi

Adın Bende Saklı | Victoria Alexander

Kitabın Ismi:
 Adın Bende Saklı
Orjinal Ismi: 
The Secrets Of A Proper Lady
Yazarı: 
Victoria Alexander
Çevirmeni:
Eda Özgener
Sayfa Sayısı: 
359
Yayınevi: 
Epsilon




Kitabımızın kahramanlarından olan Cordelia Bannister, babasının baskısına ragmen kendi seçtiği erkekle evlenmek istemektedir. Bu yüzden refakatçisi Sarah gibi davranarak evlenecegi adamın katibinden bilgi almak ister.

Diger taraftan ise kitabımızın diger kahramanı Daniel Sinclair, Londra'nın gözde bekarlarından üçüyle girdigi iddiayı kazanmak istemektedir. Daniel iddiayı kazanmaya bu kadar yaklasmısken Leydi Cordelia ile evlenmekten kaçmak için plan yapar ve kendisini baska birisi gibi gösterir. 

Gittikçe birbirlerine karsı koyamayan bu iki genç, gerçek kimliklerini gizlemeleri yüzünden bir seçim yapmak zorunda kalacaklardır.


Ask romanları... 

Kitabın kurgusu çok basit bir temel üzerine oturtulmus. Öyle ki daha kitabın basındayken, yazarın bu, manevra alanı olmayan konuyu ilginç yada farklı nasıl kurguladıgını merak etmeye başladım. Fakat kitabın ortalarına geldigimde varacağı nokta kafamda sekillenmisti bile. Nitekim tahmin ettigim gibi sonlandı. Sanki yazar, kitabı uzatmak için anlamsız karmasalar yaratıyordu. Neyse ki bitti. :)  Bu beni yordu ve okuma sevkimi kırdı. Bunun dısında yazım tarzı fena degildi. Ama böyle bir konunun ilgi çekmesi için çok iyi bir yazım tarzı olmalıydı. Malesef sıradan bile degildi benim için.

Puanım: 10 üzerinden 3




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...